Glossybox, februari 2015

I min Glossybox, februari 2015:

The Body Shop- Body Butter, Fuji Green Tea
Om produkten
"Att grönt te är fyllt med antioxidanter är ingen nyhet. The Body Shop har anammat den kunskapen och skapat Fujji Green Tea, deras första seerie med inehåll av gröna teblad handplockade i Japan."
 
Vad jag tycker
Luktar gott och mjukgör huden, doften känns fräsch.
 
Nicka K- Colorluxe powder Blush
Om produktern
"Glamoröst rouge i löspuderform som adderar en rosig och fräschör till din makeup. Komplett med en powderpuff-applikator och en liten spegel är det enkelt att applicera oavsett om vart du är."
 
Vad jag tycker
Gillar att det följer med en spegel och att powderpuffen-applikatorn alltid är med, enkelt att ta med om man är på språng, dessutom fin färg. 
 
Boots No7- Protect & Perfect, Advanced & Intence & Advanced Serum
Om produkten
"Du får testa de helt nya serumen från hyllade Boots No7 som inehåller ett unikt komplex av antioxidanter.Det ena serumet minimerar omedelbart fina linjer medan det mer intensiva arbetar mot djupare rynkor.
 
Vad jag tycker
De var lätta att smörja på och inget kladd, de luktar inget speciellt, vilket är både bra och dåligt. Efter några minuter så känns det som att det är en liten hinna på huden men det är ingenting som stör eller känns dåligt och efter ett tag till så har den gått in i huden och känns inte alls av längre.
Är dock inte alls nöjd med själva utsicket av de här produkterna. Tycker det känns väldigt tråkigt att få sånna här engångs tester som man bara kan använda en gång sedan är det slut, det är ju ingenting som man hinner testa och känna hur dom känns en längre tid.. jättebesviken.
 
 
Marsk- Mineral Eye Shadow, 50 Shades
Om produkten
"Skapa en snygg sotning i gråa nyanser med denna högpigmenterande och 100 procent naturliga mineralögonskugga. Inspereras av vår glossy tolkning av filmen Fifty Shade of Grey i GLOSSY Mag!"
 
Vad jag tycker
Återigen så använder jag sällan öngonskuggor, så detta kommer nog bli ännu ett nagellprojekt. Resultatet av tidigare nagelprojekt hittar ni här.
 
B.O.N- Facial Cleanser
Om produkten
"Mild ansiktsrengöring som rengör skonsamt samtidigt som återfuktar din hud. Passar alla hudtyper, särskilt känslig hud, och innehåller inga hårda tensider, färgämnen eller sulfater.
 
Vad jag tycker
Okej denna är lite stören än Boots No7 men ännu en mini liten test som man knappt hinner testa för att se vad man tycker, jättretråkigt.
 
 

Kommentarer
Postat av: - Caroline

Ska nog också börja beställa Glossybox!

2015-03-05 @ 16:35:18
URL: http://carolinestrandberg.devote.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0