Diy nail polish remover

Har sett fler och fler affärer som har börja sälja nagellacksbottagning där man bara dippar ner nageln i burken och gnuggar runt lite och vips så är nagellacket borta. Saken är den att det är superenkelt att göra likadana nagellacksburkar själv, det enda som behövs är nagellacksborttagning, en eller två disksvampar och en liten burk. Det första man gör är att ta bort det gröna från svamparna (dom vill man inte ha med!) sedan brukar jag dela svamparna på mitten så att dom ska rymmas i den lilla burk som jag använder (köpt på clasan för en tia) efter det är det bara att hälla i nagellacksborttagningsmedel så att svamparna blir "mätt" på vätska. Det enda som är kvar efter dom enkla stegen är att dippa ner naglarna, gnugga runt lite och VOILA, nagellacket är borta! :)
 
 
 

Mango & ananas smoothie

Idag då jag vaknade steg jag upp, borstade tänderna, gjorde mig klar sedan cyklade jag iväg till gymmet. Efter träningen blev det en snabblunch i form av en supergod smoothie. I vanligafall så brukar jag bara ha mango i men i dag hade jag även lite ananas i, mums! :)
 
 
 
 

Vattenflaska

Okej jag misstänker att det kanske inte är 100% intressant att läsa om en vattenflaska men det struntar jag i för att jag gillar den och den är toppen! Den lilla pinnen som man ser inne i vattenflaskan stoppar man in i frysen, tar ut den då den har frusit och stoppar in i vattenflaskan och fyller sedan vattenflaskan med vatten eller annan valfri dryck så håller sig den valfria drycken kall, toppen bra nu då det är sommar! :) 
 
 RSS 2.0