Pimpling

Denna helg bestod bland annat av skoterkörning, grillning och pimpling, så himla mysigt! Fick upp två stycken firrar då jag pimplade, hade gräna fått upp fler men det får bli en annan gång :)

 
 

Hotell

I lördags sovde jag på ett hotell, hotellrummet var ganska litet men det var fint och jag fick även en liten chokladbit. Hotellfrukost och middag ingick då man sovde där, kanoners! Fast åt dock ingen frukost i söndags var för lat för att gå upp till huvudbygganden, jag prioriterade min sömn. Det bästa med hotellet var nog ändå golvvärmen som fanns på toan, hur skönt är det inte med golvvärme? Tänk om alla golv skulle ha haft golvvärme, mina fötter skulle må så gott! :)
 
 
 
 
 
 

Nytt från Yves Rocher, igen

Beställde detta för någon vecka sedan och jag har ännu inte hunnit prova allt. Dom produkterna som jag har provat är "pure system", "hydra vegetal", "vitaminized mist- pink grapefruit" och mini parfymen som luktar vanilj. Cocos miniparfymen som jag beställde förra omgången gillade jag bättre än den jag beställde nu med vanilj. Men dom andra produkterna som jag hunnit prova är jag supernöjd med! Ansiktsmisten gillar jag starkt, den luktar gott, fräschar och piggar upp huden, det enda som är minus med den är själva sprayflaskan inte är superbra själva sprutet blir som "klumpigt". Ansiktspeelingen är snart slut så jag kommer nog att beställa en ny snart, jag tycker huden känns så fräsch då man använt den och det luktar dessutom gott. :)
 RSS 2.0