Glossybox, januari 2015

 
 
 
 

 I min Glossybox januari 2015:
 
Dove- Pure Care Dry Oil Schampo & Balsam
Om produkten
"En ny premiumserie som inehåller en kombination av oljor som tränger in i håret och ger näring på djupet. Specifikt framtagen för att ge ett fem gåner mer silkeslent hår."
 
Vad jag tycker
Känns spännade att få testa från Doves ny produkter då jag i vanliga fall använder de som standard produkt till håret annars också, kanske hittar en ny favorit? Kan då säga redan nu att dem verkar lukta gott i alla fall.
 
Fruit gorlilla & friends- Caring Lip Balm
Om produkten
"Vårdande, ecocertifierat läppbalsam men härlig fruktsmak. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla."
 
Vad jag tycker
Bra att  för var tusonde pordukt som säljer adopterar en föräldralös gorilla, att den är ecocertifierad och att förpackningen var cool för resten gillar jag absolut inte. Den känns inte bättre än något annat läppbalsam i mjukheten och den lukatar inte det minsta gott! Då man ska ha en produkt är så pass nära näsan så kan den väl lukta gott? Och vart är fruktsmaken?
 
Kueshi- Revitalizing Face Toner
Om produkten
"Vitaliserande toner som hjälper till att motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla."
 
Vad jag tycker
Den luktar gott och känns bra på huden.
 
Absolute New York- Garlic Nail Treatment
Om produkten
"Närande nagelbehandling med naturligt vitlöksextrakt, speciellt framtagen för att ge liv till tråkiga, svaga och sköra naglar. Använd mellan maikyr för ljusare, längre och starkare naglar."
 
Vad jag tycker
Naglarna blir glansiga och känns fräscha och välvårdade.
 
 
Make Up Store- Microshadow
Om produkten
"Microshadow är en högpigmenterad ögonskugga som finns i alla tänkbara nyanser och strukturer. Ger en intensiv och klar färg och resultatet blir en ögonmakeup som sitter hela dagen."
 
Vad jag tycker
Gillar färgen på ögonskuggan men det är ingenting som jag kommer att använda då jag sällan använder ögsonskugga. Men det kan hända att det blir ett nagellacks experiment med den istället.
 

Nytt från Nelly

Beställde hem detta från Nellys rea och det blev extra billigt eftersom jag hade 100 Nelly points. Blev glatt överraskad av denna beställning eftersom allt var mycket snyggare på än var jag hade trott att det skulle vara!  Nu var det ju inte så att jag trodde att något skulle vara fult på (då hade jag såklar inte beställt!) men det var mycket snyggare än vad jag hade trott.
 
 
 
1. Klänning 2. Klänning 3. Klänning 4. Klänning  5. Skor

Glömsk

Igår då jag var och tränade så märke jag lite försent att jag hade glömt att ta på mig mössa, vantar och halsduk. Okej mössan och hanskarna sturntade jag i för jag orkade inte gå tillbaka till lägenheten för att hämta det då jag redan gått ut. Och då jag kom till gymmet så märkte jag att jag glömt packa ner sockar, trosor och en handduk! När jag hade tränat klart och duschat så var ju jag så smart att jag kom på den brillianta ideén att jag kunde ju ställa mig i bastun en stund för att torka mig, men bastun var ju såklart inte på och jag hade inte heller tid att stå och vänta på att den skulle bli varm så fick jag gå in på toan och torka mig med pappersservetter! HAHA alltså..  inte lätt alltid då man är glömsk, förhoppningsvis så var det sista gången som jag glömde handduk i alla fall..
Handduken hittar du här.RSS 2.0